Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.
Hoppa till innehåll

Programsamråd färdigt!

Nu är programsamrådet färdigt och alla remisser är insamlade. Programssamrådsredogörelsen är i full gång och processen löper på.

Vårt arbete med den Maritima näringslivsstrategin är nu inne i ett intensivt skede där vi sammanställer och analyserar information och data ifrån många olika källor. Det är fascinerande att se hur exempelvis musselodling och vågkraft kan likna varandra och dessutom vara analyserbara med samma verktyg. Flexibiliteten och möjligheterna med GIS blir tydligare för var dag. Vi har också ett spännande samarbete tillsammans med Affärsdriven Miljöutveckling.

Skiss vart

Fredrik Jonasson har gjort ett bra jobb med sommarkampanjen för programsamrådet och hans rapport är nu tillgänglig. Programsamrådet har flutit på bra och i allmänhet är många nöjda med programhandlingen. Mer om detta när redogörelsen är klar.

Jag föreläste häromdagen på YH-Maritime Sustainability Coordinator i Uddevalla om vårt arbete. Många av våra perspektiv exempelvis EU-Nationellt-Regionalt-Lokalt är intressanta för studenterna i deras kommande arbeten. Utveckling kräver planering!

På tisdag är det arbetsgruppsmöte,
/Carl