Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.
Hoppa till innehåll

Mässa, kommunikation och spännande möten

Ännu en intensiv och givande tid har passerat och vi går nu allt mer in  i vintertid. Lugnet har lagt sig över Bohuslän, Nu ligger kuststräckan stilla från turister och intensivt båtliv. Tillväxt Norra Bohusläns arbete fortsätter dock hela tiden. Under de senaste veckorna har man deltagit på en rad olika aktiviteter. Den 27:e september hölls en heldag med det Maritima Klustret, där man diskuterade kommunikation. Frågeställningen handlade om hur man ska agera framöver, samt utvärdera det som gjorts såhär långt i de olika delklustren.

Det hölls ett Miljökonsekvensmöte för Blå ÖP arbetet, tillsammans med Rådhuset som ska hjälpa till med MKB för samrådshandlingen Blå ÖP.

13:e oktober hölls en minimässa i Fredrikstad för livsmedelsexport och innovationsverktyg. Den innehöll bland annat en givande workshop om innovation. Ett innovationsexempel var: ”Finns det en marknad för norsk karamellpudding i Sverige” Bra kontakter skapades också mellan livsmedelsproducenter och grossister över gränserna.

Utöver detta har vi träffat nya potentiella företag, som vill satsa på algodling och landbaserade fiskodlingar.

Knappt 8 veckor återstår nu av året 2016, och än väntar mycket spännande möten och uppdrag innan vi tackar för det här året. Fortsätt följa oss här, på facebook eller instagram.