Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.
Hoppa till innehåll

Intervju med Renée Daun

Renée Daun har nu tillträtt som projektledare för det nya projektet Maritim Utveckling i Norra Bohuslän. Tillväxt Norra Bohuslän har intervjuat Renée.

Vem är du Renée och vad har du för bakgrund?

En utflyttad Göteborgare som bor i Lysekil sedan 2008. Jag har jobbat som projektledare sedan 2005 inom privat och offentlig sektor. Jag har jobbat mycket med samverkan mellan näringsliv och det offentliga, och detta är verkligen något jag brinner för.

Vad fick dig att söka dig till Maritim utveckling i Norra Bohuslän?

Då jag har bott och verkat i Bohuslän sedan 2008 så ser jag vilket stort behov det finns  av samverkan. Jag ser också mycket potential i Bohuslän och känner att jag har mycket att bidra med inom ämnet. Min erfarenhet passar bra för detta projektet.

Vad har du för mål och förhoppningar med projektet?

Jag vill att arbetet inom kommunerna ska bli effektivare, det kommer att gynna våra befintliga besökare och framförallt locka fler nya.  Jag vill sträva mot målet att det ska vara smidigt att turista i norra Bohuslän. Här finns alla förutsättningar för att lyckas. Vi ska jobba för en samverkan som är effektiv för turismen men också för våra företagare och invånare.

Vad blir det första du ska göra i projektet?

Just nu sätter vi projektorganisationen. Efter det kommer vi att konkretisera projektplanen och ta fram aktiviteter för projekttiden, bland annat en evenemangsstrategi.

 

Vi önskar Renée varmt välkommen och ser fram emot tre spännande år. Läs mer om projektet här.

 

Renee Daun