Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.
Hoppa till innehåll

Helena Wallenberg – ny delprojektledare för Kunskapsturism

Maritim Utveckling i Bohuslän har fått en ny medarbetare, Helena Wallenberg, delprojektledare för Kunskapsturism. Här svarar hon på några frågor.

Välkommen till projekt Maritim Utveckling i Bohuslän. Vad kommer du att göra i projektet?

Jag kommer att fokusera på att stötta guide-verksamheterna i norra Bohuslän. Initialt kommer det att innebära en kartläggning av existerande verksamheter, deras utmaningar och målsättningar. Resultatet kommer att användas för att främja upplevelseproduktion genom ökad samverkan, tillgänglighet och företagsutveckling.

Vad har du för bakgrund?

Jag har en utbildningsbakgrund inom flera områden, med huvudexamina inom miljöteknik och företagsutveckling. Det senaste året har jag även utbildat mig till och arbetat som fjälledare.

Vad fick dig att söka till projekt Maritim utveckling i Bohuslän?

I rollen som delprojektledare för projektet Kunskapsturism får jag möjlighet stötta företagare genom att kombinera mina tidigare studie-och arbetslivserfarenheter med mitt stora intresse för guidning och friluftsliv. Jag hoppas därmed kunna bidra med en positiv utveckling för såväl enskilda aktörer som för turismutvecklingen i Bohuslän i sin helhet.